Нека изберем партньор по... хобито

Според сайта prfire мъжете си падат повече по жени, които ходят на курсове по танци и йога, докато дамите налитат повече на мъже играещи футбол и каращи сърф. Целта на проучването, в което са взели участие 1400 души, е била да открие кои хобита са

2009-11-12 16:09:56
Нека изберем партньор по... хобито
Според сайта prfire мъжете си падат повече по жени, които ходят на курсове по танци и йога, докато дамите налитат повече на мъже играещи футбол и каращи сърф.
Целта на проучването, в което са взели участие 1400 души, е била да открие кои хобита са най-атрактивни за представителите на срещуположния пол.
Резултати показват, че половита от дамите и една трета от мъжете са на мнение, че притежаването на различни интереси, придава допълнителен сексапил на индивида.
89% от мъжете биха се увлекли по представителка на нежния пол, която ходи на танци.62 % посочват курсовете за готварство като огромно предимство на една млада дама пред останалите.
Само 49 % процента си признават, че живо биха се заинтригували от жена, която се увлича по еротичните танци.
По отношение на жените-91% си падат по футболисти или по мъже с футболни умения, макар и не професионални.Въпреки симпатията си към играчите, жените настоятелно упорстват пред досадното занимание да бъдат компания на половинката си по време на мач.83% биха били привлечени от мъже сърфисти, а 75%-от фотографи
.
Топ 5 на женските хобита, които се харесват най-много на мъжете

1.Танци
2.Йога
3.Плуване
4.Готварство
5.Еротични танци

Топ 5 на любимите мъжки хобита, които дамите високо оценяват

1.Футбол
2.Сърф
3.Фотография
4.Катерене
5.Рафтинг
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия